Skatter fra det Britiske Nasjonalarkivet

1

“Treasures from The National Archives” er en spennende side som historieinteresserte definitivt burde besøke. Siden er nok et trinn i Britenes digitalisering av utstillinger, dokumenter og arkiv som tidligere kun har vært tilgjengelig ved fysisk oppmøte.

“Skatter fra det Britiske Nasjonalarkivet” inneholder mengder av kjente og ukjente gjenstander, portrett, dokumenter, signaturer, kart etc. fra middelalderen og frem til våre dager. Siden kan du besøke her Treasures from The National Archives.

Finner du dette interessant burde du også besøke British Museum.

Bildet viser en side fra “Domesday Book” – This is an entry for Dunwich, Suffolk, in the Domesday Book. At over 900 years old, Domesday is the earliest surviving public record and the foundation document of the National Archives. It is also the starting point for most local historians researching the history of their area.

 

(Første gang publisert 12.03.2009 – kopiert over i forbindelse med flytting og redesign av iHistorie.)

About the author

"We are all citizens of history" - (Clifton Paul Fadiman) iHistorie.no ble etablert i 2009 og publiserer artikler, informasjon og linker om historierelaterte emner.

Leave a Comment

Powered by WordPress | Deadline Theme by AWESEM.

Get Adobe Flash player